Over Isabel Bosklopper

Puur Praktisch!

Dat is wat Isabel Bosklopper typeert. Isabel is  doortastend en hanteer een directe en actieve stijl bij het bereiken van resultaten. Ik ben praktisch ingesteld en daardoor draait alles om de  klant en het snel en zonder vertraging behalen van het gewenste resultaat.

Isabel heeft veel vertrouwen in haar klanten en door haar vlotte, open en persoonlijke benadering, is dat vertrouwen in de praktijk vaak snel wederzijds. Ze onderscheidt zich door haar klanten op een positieve manier te beïnvloeden.

Als Business Organizer richt Isabel zich op het begeleiden van medewerkers op de werkvloer. In de praktijk heeft zij veel ervaring met medewerkers die worstelen met werkdruk, geleefd worden door de waan van de dag en het lastig vinden om prioriteiten stellen. Ook ervaart zij dat medewerkers vaak meer gebruik willen maken van de mogelijkheden binnen het Microsoft Office pakket, maar weten ze eigenlijk niet  precies hoe dat werkt.

Isabel leert die mensen om doelbewust te plannen, prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Ze leert hun om de dagelijkse werkzaamheden efficiënt en effectief in te plannen. Hoe ze snel en slim informatie kunnen filteren en toe kunnen passen in een praktisch systeem. Ook zorgt ze ervoor dat  collega’s slimmer met elkaar samenwerken om organisatiedoelen te bereiken.

Denk je nu: “Dat wil ik ook, maar hier heb ik geen tijd voor.” Dan weet je wat je te doen staat!