Milly van der Meulen

Het is een beetje een kip-en-het-ei verhaal. Je hebt last van werkstress. Je bent te druk om tijd te steken in iets waardoor je het juist minder druk krijgt. Hoe te beginnen in de waan de van dag? Want if not now, then when?

Ik help je met dóen. Geen timemanagement theorieën met strenge regeltjes. Maar gewoon kijken en doen wat voor jou werkt. In kleine stapjes met een groot effect: een opgeruimd gevoel en meer tijd. Zodat je gelijk geniet van de tijd die vrij komt en de rust.

Het is leuk om je werk zó te organiseren dat je overzicht hebt. Dat je weet wat je prioriteiten zijn en dat werken met een lege inbox echt toto de mogelijkheden bestaat. Als mijn klanten een lege inbox hebben zeggen ze bijna allemaal: “wow, dat geeft een opgeruimd gevoel!”.

Samen kijken we naar je huidige werkorganisatie en bepalen we het doel dat je met timemanagement wilt behalen. Ik neem mijn koffer met jarenlang organize en coaching ervaring, brede kennis en vooral creatieve oplossingen mee. En in mijn handtas heb ik naast mijn lippenstift ook de broodnodige humor.

Mijn motto: het leven is al ingewikkeld genoeg. Dus: Lets get your ducks in a row!

Wil je meer weten over wie ik ben? Kijk dan op In the spotlight