Slimmer Werken workshops en Trainingen
Wij organiseren regelmatig trainingen uit ons Master of Workflowprogramma in Groningen, Assen of Leeuwarden voor professionals die slimmer willen leren werken met MS Office onderdelen zoals OneNote, Outlook en Teams,
Timemanagementvaardigheden en digitale samenwerkingstools zoals ZOOM en iBabs.

Dat doen we via open inschrijving.
In verband met de corona crisis zijn we genoodzaakt ons aan te passen aan het landelijk beleid in overeenstemming met de RIVM maatregelen rondom corona en in overleg met onze klanten.

Vanaf januari 2022 kunt u ook gebruik maken van ons aanbod online trainingen en onze nieuwe Online Leer Omgeving. Ook trainen we dan weer kleine groepen op locaties, in overeenstemming met de RIVM maatregelen rondom corona en in overleg met onze klanten.

Incompany training of andere vraag? Neem contact op via dit contactformulier.
Liever even bellen? Dat kan van 9.00-18.00   T: 088 844 0873 (kantoor) of  Mobiel:  06 5430 1577 (spreek onze voicemail in, we trainen overdag)
We reageren binnen 24 uur!

Mail ons

4 + 1 = ?

Trainingen Master of Workflow
In verband met de maatregelen rondom corona zijn alle data van onze trainingen met open inschrijvingen pas 2 weken tevoren beschikbaar. We snappen het ongemak, maar houden je na opgave goed op de hoogte van verschuivingen.

Wij zitten in de tussentijd niet stil!
Begeleiding van onze klanten en teamtrainingen op locatie gaan gewoon door.
Wel vragen we om een corona-check om de veiligheid van onze klanten en trainers te kunnen waarborgen.

Vanaf januari 2022 kun je je ook inschrijven voor onze online trainingen op het gebied van workflow!