Onz365

Onz365

ONZ 365, onze partner voor ontwerp en implementatie van MS Office 365 en Sharepoint.

Waar zij het ontwerp, de uitrol en implementatie doen van deze software, ondersteunen wij deze met extra aandacht aan individuele medewerkers en teams, die meer tijd nodig hebben bij de implementatie van Sharepoint en MS Office.

ONZ365 is een betrouwbare partner, die wij inroepen als uit individuele begeleiding of teambegeleiding blijkt dat de implementatie, visie of techniek de effectiviteit van de medewerker ten nadele beïnvloed.
Samen met ONZ365 werkt gebruik van MS Office 365 beter!

Q4Profiles

Q4Profiles

Als Certified Partner van Q4Profiles werken we graag samen aan effectieve communicatie. Zij zijn onze leverancier voor de DISC producten: Persoonlijke Stijl en Waarden; Commercieel Profiel; Secretaresse profiel en Studentenprofiel waarmee we natuurlijke stijlen in communicatie en persoonlijke organisatie inzichtelijk maken.

Productontwikkeling in gezamenlijk overleg en vanuit de behoefte uit de markt, welke wetenschappelijk is onderbouwd, levert een kwalitatief hoogwaardige tool die we inzetten om medewerkers weer een kei in hun werk te laten worden!

The Lente Company

The Lente Company

In de samenwerking met the Lente Company ontwikkelen we naslagwerken en materialen die ingezet worden bij effectiever werken en teameffectiviteit met de DISCmethodiek.