Sinds 2016 zijn we als vier business organizers gestart met een samenwerking.
Na een mooie proefperiode zijn we in 2018 officieel verder gegaan als Master of Workflow Coöperatie U.A.

Het heeft ons de gelegenheid gegeven grotere opdrachten gezamenlijk aan te vliegen en onze expertise beter in te zetten. Zo zorgen we voor continuïteit voor onze opdrachtgevers, verbetering van onze verbeterprogramma’s en garanderen een goede aansluiting bij medewerkers door onze hands-on en praktijkgerichte manier van werken.

Dit biedt ons een fijne mogelijkheid om samen het werk uit te voeren met vertrouwde professionals binnen een duidelijke structuur, zonder onze eigen zelfstandigheid te verliezen.

Master of Workflow Coöperatie U.A. bestaat op dit moment uit leden in Groningen, Friesland en Drenthe. Onze noordelijke roots vind je in ons logo. De Drentse kei en de icoontjes in ons logo staan voor de spreekwoordelijke steen in de rivier, die de stroom kan ombuigen. Zo zien wij onze interventie in het werk van onze opdrachtgevers.

We bedienen opdrachtgevers in het MKB, semi-overheid, zorg en onderwijs in heel Nederland met de nadruk op ‘boven de grote rivieren’. Ook verzorgen we Engelstalige trainingen en begeleiding voor internationale bedrijven.

Als organizers van de Master of Workflow Coöperatie U.A. hebben we een gedegen meerjarige werkervaring in ons huidige vakgebied.

Samen zijn we een kei in ons werk!

Milly, Jolanda, Astrid, Isabel

In het kort: onze dienstverlening

We volgen de ontwikkelingen in de markt en de behoefte van onze opdrachtgevers.
Daar spelen we op in door diensten en producten aan te bieden die passen in de huidige praktijk.
Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Gedragsinterventies in persoonlijke effectiviteit en werkdrukhantering.
    Onze expertise en inzichten zetten we in bij het ontwikkelen van effectieve vaardigheden om workflow slimmer in te richten, motiverende gespreksvoering en progressie gericht coachen. Burn-out preventie en re-integratie na burn-out zijn daar onderdeel van.
  • Procesoptimalisatie in samenwerking
    Voor team-coaching, het begeleiden van nieuw samengestelde teams en het coachen bij ‘gedoe’ in samenwerking maken we gebruik van o.a. DISC.  We zijn ervaren in het begeleiden van professionals naar persoonlijke effectiviteit. Ook binnen een Lean – Agile – Scrum – Zelfsturende of Hybride werkomgeving.
  • Efficient en effectief inzetten van tools
    We zetten onze kennis van MS office 365 Teams, Sharepoint, Outlook en OneNote graag in als ondersteunende tools in je persoonlijke werkorganisatie of in je team.

Uitbreiding Master of Workflow coöperatie U.A.

Ben jij een ervaren business organizer of
professional die zich herkent in ons vakgebied?


Dan zoeken wij jou!

Zoals vastgelegd in ons meerjarenplan, willen we in 2023 de coöperatie uitbreiden met één of twee ervaren business organizers, of zelfstandig professionals aanvullend op ons vakgebied, die onze coöperatie doelstellingen onderschrijven en goed passen bij, of aanvullend zijn op onze huidige dienstverlening.

Ons doel is ons werkgebied te vergroten en te versterken.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over de structuur, het functioneren en de mogelijkheden binnen Master of Workflow Coöperatie U.A.?

Heb je de behoefte om in een samenwerkingsverband te werken zonder je zelfstandigheid te verliezen?
En denk je dat je expertise voor ons een goede aanvulling kan zijn?
We komen graag met je in contact!

We nodigen je van harte uit om via onderstaand contactformulier te reageren . Vermeld daarin je gegevens, je telefoonnummer en vermeld in het kort je expertise en motivatie.
We beantwoorden uiteraard je vragen en bij een wederzijdse interesse nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking.

Bij toetreding van de Master of Workflow coöperatie U.A. wordt de samenwerking contractueel vastgelegd.

Wil je eerst meer informatie?
Neem contact op met Astrid Haveman via 088-844 0873.

Mail ons als je interesse hebt om onze coöperatie te komen versterken