Over Jolanda Blaauw

Het Master of Workflowteam is sinds 2022 uitgebreid met een LEAN Expert Jolanda Blaauw,

Jolanda: In de diverse bedrijven en functies waarin ik heb gewerkt, heb ik altijd gezorgd dat processen zo prettig mogelijk verliepen. Voor mij, voor mijn team en managers.

Effectieve werkprocessen zijn onderdeel van mijn DNA. Met mijn ervaring en het behalen van mijn Black Belt in de LEAN SIX SIGMA aangevuld met LEAN AGILE, heb ik inmiddels alle kennis en tools om ondernemers en organisaties te ondersteunen bij het optimaliseren van processen.

Ik word erg blij als een organisatie als een geoliede machine draait en daardoor groeit naar een volgende stap. Om daar te komen, kijk ik naar hoe LEAN past binnen de organisatie en de medewerkers. En niet onbelangrijk hoe de verbeteringen aansluiten bij dat wat de klant graag wil. Daar pas ik samen met de opdrachtgever en medewerkers de processen op aan.

Verbetertrajecten vragen soms meerdere expertises.Daarom is het voor mij een logische stap om met andere experts op het gebied van werkprocesverbetering samen te werken.
Als leden van Master of Workflow voegen wij meer waarde toe voor onze opdrachtgevers. Daar waar mijn kennis ophoudt op het gebied van praktische werkorganisatie, onderlinge samenwerking, time- en energiemanagement of overvolle inboxen, kan ik terugvallen op de expertise van mijn collega’s binnen de cooperatie.